Rólunk

Felnőttképzési intézményünk megalapításához közös érdeklődésünk és szakmai hátterünk jelentette a motivációt. Harmincas éveikben járó barátokként szeretnénk Neked is segíteni céljaid elérésében.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a régi OKJ-s rendszer felnőttképzési területén, már sok száz hallgatónak segítettünk a képzés megválasztásától eljutni a szakmai vizsgáig. Sok éves, emberi erőforrások terén szerzett tapasztalatunk jelenti a garanciát, hogy tanulóink biztosan megtalálják a személyiségükhöz leginkább illő szakmát. 

Együttműködésünk során különböző audiovizuális anyagok segítségével tesszük érthetőbbé és érdekesebbé a továbbtanulást. Közgazdászként, kommunikáció szakemberként és pszichopedagógusként arra törekszünk, hogy eddigi élményeinkre és szakmai kapcsolatrendszerünkre alapozva olyan inspiráló közeget teremtsünk, amely a közös utunk végén nem csak egy államilag elismert bizonyítványban nyilvánul meg, hanem egy tartalmas, fejlődésben gazdag periódust jelent majd a nálunk végző hallgatók számára.

Sződi Klaudia és Ungvári Anita